map Kart account_circle Min side
HjemKultur og fritidGatenavn og stedsnavnHøringer gatenavn og stedsnavn

Høringer - gatenavn og stedsnavn

Her finner du aktuelle høringer om gatenavn og stedsnavn.

Stangeland / Stangaland

Kartverket har reist navnesak på navnet Stangeland/Stangaland etter oppfordring fra privatperson. Det trengs navnesak for å avgjøre rett navn og skrivemåte. Vedlagt ligger liste med hvilke navn det reises navnesak på. I denne saken er både Kartverket og kommunen vedtaksmyndighet.

Vedlegg:

Lokale lag, gards- og brukseiere, foreninger og organisasjoner har høringsrett på skrivemåten og kan komme med innspill til høringsuttalelser. Høringsfristen er 2 måneder etter kunngjøringen dvs, 24.august 2024.

Uttalelser i saken sendes til Sandnes kommune på e-post:
postmottak@sandnes.kommune.no

 

Akslarånå

Kartverket har reist navnesak på flere naturnavn i Lysefjorden. Det trengs navnesak for å avgjøre navn og skrivemåte. Det er Kartverket som er vedtaksmyndighet i denne saken.

Vedlegg:

Lokale lag, foreninger og organisasjoner har høringsrett på skrivemåten og kan komme med innspill til høringsuttalelser. Høringsfristen er 2 måneder etter kunngjøringen dvs, 24. august 2024.

Uttalelser i saken sendes til Sandnes kommune på e-post:
postmottak@sandnes.kommune.no

 

Navn på ny skole i område nord

Det skal bygges en ny skole i Sandnes. I den forbindelse trengs det en navnesak for å avgjøre navn og navnets skrivemåte. Det er kommunen som er vedtaksmyndighet i saken.

Vedlegg:

Lokale lag, foreninger og organisasjoner har høringsrett på skrivemåten og kan komme med innspill til høringsuttalelser. Høringsfristen er 2 måneder etter kunngjøringen, dvs. 16. juli 2024.

Uttalelser i saken sendes til Sandnes kommune på e-post: postmottak@sandnes.kommune.no

 

 

Sist oppdatert: 28.06.2024