account_circle Min side

Jobb i Sandnes kommune

sandnesgauken

Sandnes er kåret til Norges mest attraktive by – og vi har som mål å bli den mest attraktive arbeidsgiveren for nettopp deg.

Oppdraget til Sandnes kommune er å levere gode tjenester til de 83.000 innbyggerne våre. Vi som jobber her drifter blant annet skoler, barnehager, sykehjem, kulturtilbud, idrettsanlegg, veier, bygg og friluftsområder.

Sandnes kommune er en av de største arbeidsplassene i regionen, med rundt 6400 ansatte. Som arbeidsgiver ønsker vi å rekruttere, utvikle og beholde dyktige medarbeidere. Som ansatt i Sandnes kommune vil du oppleve faglig utvikling, godt teamarbeid og god oppfølging.

Vår visjon er “Sandnes - i sentrum for framtiden”, og våre verdier er «romslig, modig og sunn». Verdiene våre skal vise igjen hos den enkelte medarbeider og måten vi måten vi jobber på. Vi ønsker å være en arbeidsgiver som gjenspeiler mangfoldet i samfunnet. Derfor oppfordrer vi alle kvalifiserte til å søke - uansett alder, kjønn, funksjonsevne, seksuell orientering, religion, etnisitet eller hull i CV-en.