account_circle Min side

Ungdomshuset L54

Dette er en gratis møteplass for ungdom i Sandnes sentrum. Den er tilrettelagt for at ungdom kan organisere og drive med egne aktiviteter her.

Åpningshelg - web-banner.png

Åpningsfest - 25-26. januar!

Endelig skal vi avduke den nye etasjen på ungdomshuset L54 med en stor fest:
Torsdag 25. januar og fredag 26. januar 2024! Velkommen!

Det vil være konsert med lasse2, gratis mat, konkurranser, premier, dance battle, Fuego Break workshop og mye mer.

HELE PROGRAMMET!

 

Mer om Ungdomshuset L54

Adresse: Langgata 54.

Åpningstider og aldersgrenser

Onsdag: 15.00 - 21.00 (8. til 10. trinn)
Torsdag: 15.00 – 21.00 (9. trinn til 3.vgs)
Fredag: 16.30 - 23.00 (9. trinn til 3.vgs)

(lørdag, søndag, mandag og tirsdag er L54 stengt.)

Ungdomshuset har fra januar 2024 fått utvide lokaler til å inneholde både første og andre etasje. Lokalet blir på nesten 1000 kvadratmeter og er tilrettelagt for ungdommer. Det er Sandnes Unge Kommunestyre som har fremmet ønsket om utvidelsen da kapasiteten har inntil nå vært for liten på sentrumstilbudet. Ungdomshuset skal være en sentral og trygg møteplass for elever på ungdomsskole og videregående skole. I forbindelse med utvidelsen har det vært ansatt et eget Ungdomspanel som har medvirket til å innrede lokalet og hatt fokus på å skape stemning og aktiviteter i de ulike sonene.

L54- første etasje

I første etasjen vil inngangen være ved "Gamlatorget". Her er det et eget cafeområde, en sone med shuffleboard og andre aktiviteter og et eget Gaminghvelv. Det er også et rom til å drive med ulike hobbyaktiviteter og en chillesone. På vår og sommertid vil uteområdet kunne benyttes.

L54- andre etasje

I andre etasjen er det danserom, musikrom og mulighet til å slappe av i ulike soner. Det tilrettelegges for og sammen med ungdommer. Her har vi også en scene som kan blant annet brukes til konserter.

Musikk

Det er et musikkstudio i L54. Her har vi øvingsrom og innspillingsrom med instrumenter som kan lånes. Du trenger ikke noe erfaring. Vi har ansatte som kan gi inspirasjon og veiledning i musikk og studio. Ta kontakt hvis du vil låne smusikkstudio eller innspillingsrom.

Danserom

Vi har danserom som kan lånes. Rommet har musikkanlegg og en hel vegg med speil. Alle er velkomne til å låne rommet, enten du er alene eller en del av en gruppe. Ta kontakt hvis du vil låne danserom.

Scene

Vi har en scene som blir brukt til store og små arrangement som f.eks til karaoke, konsert, stand up eller cosplay. Ta kontakt hvis du vil låne scenen.

Gaming

Vi har Playstation 5, Nintendoswitch og 10 gamingstasjoner.

 

Arrangementer for og med ungdom

Vi tilrettelegger for at ungdom selv kan være med å organisere aktiviteter. Det kan være for eksempel være konserter for og av ungdommer, halloweenparty, ulike workshops. Ungdommer oppfordres til å ta kontakt med ideer som kan arrangeres på L54.

 

Kultur

Se også

Fritidstilbud for unge 7. - 10 klasse

Ferietilbud for barn og unge 

Lurer du på noe?

Servicekontoret

  • postadresse: Postboks 583, 4302 Sandnes.
  • besøksadresse: Rådhusgata 1, Sandnes,
  • telefon: 51 33 50 00 
  • epost

Kultur

  • postadresse: Postboks 583 , 4302 Sandnes
  • besøksadresse: Rådhusgata 1, Sandnes
  • epost

 

Sist oppdatert: 17.08.2023