account_circle Min side

Julemarked på Varatun gård

Julemarkedet er en årlig tradisjon der over 100 boder med flott håndtverk, kunst og god mat står klar for alle som velger å komme i julestemning på Varatun gård.

Arrangeres årlig den tredje helgen i november.
Åpent fredag fra kl. 16.00 til kl. 20.00, og lørdag/søndag fra kl. 11.00 til kl. 16.00.

Mange fine boder med brukskunst, håndverk og hobbyartikler. Alt fra tekstil til stein, bys frem for salg. Årets julegave til den som har alt, kan hende?

Informasjon kommer.

Juleverksted hvor barn kan lage enkle julepresanger. Nede i verkstedene kan barn være med på mange forskjellige aktiviteter.

Medlemmer fra håndverkslag viser frem teknikker inne i verkstedene sine. Se steinsliping, dreiing av leire, trearbeider som karveskurd og treskjæring. Kniver slipes.

I løpet av helgen opptrer forskjellige grupper på scenen: Korps, kor, teatergrupper og band deler tiden mellom seg. Få med deg mange gode opplevelser.

Det blir servert grøt, kaker, varm og kald drikke. Utsalg inne i hovedhuset. I tillegg blir det stort telt på tunet med kortreist mat og gatemat (mat som nytes på stedet). Det blir god plass til å sette seg nedpå, både inn og ute. 

Varatun gård finner du i Varatunhagen 51 i Sandnes.
Gjester med bil bes om a parkere på offentlige parkeringsplasser rundt Varatun Gård. Siden det er begrenset med parkeringsplasser, er buss fra sentrum et godt alternativ.

Bodplass til julemarked kan bestilles på www.linticket.no fra 10.06 kl. 10:00

Lurer du på noe?

Servicekontoret

  • postadresse: Postboks 583, 4302 Sandnes.
  • telefon: 51 33 50 00
  • epost

Varatun gård

  • Telefon: 468 17 399.
  • besøksadresse: Varatunhagen 51, 4317 Sandnes

 

Sist oppdatert: 12.12.2022