account_circle Min side
HjemKultur og fritidKommunale fritidstilbudFritidstilbud 7. - 10. klasse

Fritidstilbud 7. -10. trinn

Kommunen har gratis møteplasser for ungdom i flere bydeler i Sandnes.  Åpningstider og alderstrinn varierer fra sted til sted. Felles for møteplassene er at de er tilrettelagt for at ungdom kan organisere og drive egne aktiviteter der.

Bogafjellhallen

Bogafjellhallen er et samlingssted i bydelen med ulike fritidstilbud og aktiviteter for barn og unge. Hallen har idrettsbane, klatrevegg, buldrevegg og rom for dans, musikk, film, m.m.
I aktivitetsrommene arrangeres det ulike aktiviteter som dansekurs o.l.

Adresse: Lyngholen 5, 4324 Sandnes

Fritidstilbud i Bogafjellhallen:

Velkommen til fritidsklubb hver mandag og torsdag kl. 17:30 – 20:30 for 8-10 klasse. Her kan du velge i ulike aktiviteter. Vi har gaming, kino, musikkproduksjon, videoproduksjon og kafe med salg av kioskvarer. Du kommer og går som du ønsker i åpningstiden og velger selv hvilke aktiviteter du vil være med på, eller bare være med venner.  

Åpen hall

Annen hver fredag er hallen åpen for barn og ungdom i fra 5.trinn og til 10 trinn.
Her er det masse aktiviteter som ballspill, klatrevegg, diskotek, Playstation, fuseball, bordtennis, brettspill, kafe, konkurranser m.m. Gratis inngang! 
Kl. 18:00 – 20:00 er for 5 – 7 klasse
Kl. 20:00 – 22:00 er for 8 – 10 klasse.

 

Arrangementer for og med ungdommer

 

Vi tilrettegger for å kunne være en positiv møteplass for ungdommer, til å delta i og oppleve kulturaktiviteter, for eksempel 8.trinnsfester, halloweenparty, konserter med og for ungdommer, og Ung Kultur Møtes(UKM) arrangementer der man deltar selv eller er publikum. Ungdommer oppfordres til å ta kontakt med ideer om workshops, arrangementer osv.

 

Lurer du på noe angående tilbudet vi har i Bogafjellhallen. Ta kontakt.

Kultur

 

Forsand Fritidsklubb

Fritidsklubben ligger på Forsand kulturhus og er et samlingssted for barn og ungdom med muligheter for ulike typer aktiviteter som for eksempel diskotek, biljard, gaming, bordtennis, airhockey og sosialt samvær.

Adresse: Espedalsvegen 158, 4110 Forsand

Les mer om tilbudet her

Åpent hver torsdag:
4-6 trinn kl. 17.00-19.00
7-10 trinn kl 19.00-21.30.

 

Lurer du på noe angående tilbudet vi har på Forsand. Ta kontakt.

 

Ganddal fritidssenter

Fritidssenteret ligger i kjelleren på Ganddal bydelshus og er et samlingssted for ungdom med muligheter for ulike typer aktiviteter som diskotek, spill, biljard, airhockey, Design Redesign, kurs og øvingslokaler for dans.

Adresse: Olsokveien 1, 4322 Sandnes

Fritidstilbud i Ganddal fritidssenter: 

Ungdomsklubb

Hver mandag kl.17.30-21.00 klubbkveld med mulighet for design redesign. Alder: 7.-10.trinn.
Hver tirsdag kl. 18.00-21.00 Klubbkveld med muligheter for ulike typer aktiviteter som diskotek, spill, biljard, airhockey, gaming. Alder: 7.-10.trinn. Alder:7.-10.trinn.

To fredager i måneden: klubbkveld med mulighet for diskotek, spill, bilijard, gaming.
Alder: 8.-10.trinn. Klikk er her for datoer våren 2024.

Arrangementer for og med ungdommer

Vi tilrettelegger for å kunne være en positiv møteplass for ungdommer, og det å kunne delta i og oppleve kulturaktiviteter. For eksempel er 8.trinnsfester, FAU arrangementer, halloweenparty, konserter med og for ungdommer, og Ung Kultur Møtes(UKM) arrangementer der man deltar selv eller som publikum. Ungdommer oppfordres til å ta kontakt med ideer om workshops, arrangementer osv.

 

Lurer du på noe angående tilbudet vi har på Ganddal fritidssenter. Ta kontakt med oss.

Kultur

 

Lura ungdomsklubb

Ungdomsklubben er i 2.etasje på Lura bydelshus og er et samlingssted for ungdom med muligheter for ulike aktiviteter som spill, gaming, diskotek, design redesign, kurs og øvingslokaler for ungdom.

Adresse: Prinsens vei 14 A, 4315 Sandnes (inngang ungdomsaktiviteter fra Eventyrveien)

Fritidstilbud i Lura bydelshus: 

Ungdomsklubb

Hver tirsdag kl. 18.00-21.00. Klubbkveld med forskjellige aktiviteter f.eks.
bordtennis, playstation,gaming, danserom med speilvegg, kreativt verksted med maling, tegning osv.Filmstudio med greenscreenvegg og eget redigeringsrom. Alder: 8.-10.trinn.
Hver onsdag kl. 18.00-21.00. Klubbkveld med forskjellige aktiviteter f.eks. bordtennis, playstation, gaming, danserom med speilvegg, kreativt verksted med maling, tegning osv.
Filmstudio med greenscreenvegg og eget redigeringsrom. Alder: 8.trinn-10.trinn.

Danserom og filmstudio kan lånes ut etter avtale også utenom åpningstid. 
For elever 8.trinn-10.trinn. Ta kontakt.

Arrangementer for og med ungdommer

 

Vi tilrettelegger for å kunne være en posistiv møteplass for ungsommer, og det å kunne delta i og oppleve kulturaktiviteter. For eksempel 8.trinnsfester, FAU arrangementer, halloweenparty, konserter med og for ungdommer, og Ung Kultur Møtes(UKM) arrangementer der man deltar selv eller er publikum. Ungdommer oppfordres til å ta kontakt med ideer om workshops, arrangementer osv

 

Lurer du på noe angående tilbudet vi har på Lura bydelshus. Ta kontakt med oss.

Kultur

 

Riska fritidsenter

Riska Fritidssenter ligger i Nøtteskjellveien på baksiden av Riskahallen, og er en samlingsplass for unge med muligheter for ulike typer aktiviteter i bydelen Hommersåk.

Adresse: Nøtteskjellveien 3, 4310 Hommersåk.

Fritidstilbud i Riska fritidssenter: 

Ungdomsklubb

Ungdomsaktiviteter hver onsdag mellom 18.00 - 21.30 med mulighet til for eksempel kreative aktiviteter, bordtennis, biljard, Playstation og diskotek.
Alder: fra 7. klasse til 10.klasse.

Åpen hall

Åpen hall er et idrettstilbud i Riskahallen for ungdom fra 8. klasse og oppover. Tilbudet er hver fredag fra kl. 20-22. Det er ikke noe påmelding og er gratis.

 

Arrangementer for og med ungdommer

 

Vi tilrettelegger for å kunne være en positiv møteplass for ungdommer, og det å kunne delta i og oppleve kulturaktiviteter. For eksempel 8.trinnsfester, FAU arrangementer, halloweenparty, konserter med og for ungdommer, og Ung Kultur Møtes(UKM) arrangementer der man deltar selv eller er publikum. Ungdommer oppfordres til å ta kontakt med ideer om workshops, arrangementer osv.

Lurer du på noe angående tilbudet vi har på Riska fritidssenter. Ta kontakt.

Kultur

 

Lurer du på noe?

Servicekontoret

  • postadresse: Postboks 583, 4302 Sandnes.
  • besøksadresse: Rådhusgata 1, Sandnes,
  • telefon: 51 33 50 00 
  • epost

Kultur

  • postadresse: Postboks 583 , 4302 Sandnes
  • besøksadresse: Rådhusgata 1, Sandnes
  • epost

 

 

Se også

Fritidstilbud for unge 8. trinn - 18 år

Ferietilbud for barn og unge

Sist oppdatert: 12.12.2022