account_circle Min side
HjemKultur og fritidArrangørforum

Arrangørforum Sandnes

Kulturavdelingen i Sandnes kommune etablerer Arrangørforum Sandnes, hvor vi legger til rette for dialog, nettverksbygging og kompetanseutveksling på tvers av det mangfoldige arrangørfeltet i Sandnes.

Arrangørforum.jpg

Meld deg på nyhetsbrev for invitasjon til møter og annen relevant informasjon for deg som arrangør.

NYHETSBREV

 

Arrangørforum Sandnes #1

Dato: 28.november 18.00-20.00
Vertskap: Syd Vest, Sandnes brygge, Havnegata 15, 4306 Sandnes
Tema: Arrangementer skaper verdi

PÅMELDING

Vi byr på kaffe/te/vann og snacks. Annen mat/drikke fås kjøpt i baren.

Program

18.00 Velkomst og informasjon om Arrangørforum Sandnes | Ann-Karin Både

18.05 Presentasjon fra vertskapet | Øyvind Rasmussen, Syd Vest

18.15 Hva er status for norske kulturarrangører? | NKA, Siri Haugan Holdan (digitalt, live sending)

18.35 Pause

18.50 Kultur - byattraktivitetens nøkkel? | Alexandria Algard

19.35 Oppsummering | Ann-Karin Både

19.40 Drøs og sosialt

20.00 Takk for nå, på gjensyn!

 

Hva er status for norske kulturarrangører?

Siri Haugan Holden, Daglig leder i Norske kulturarrangører (NKA), redegjør for nøkkeltall og trender, og gir en introduksjon til NKAs rådgivende, interessepolitiske og kompetansehevende arbeid.

Siri er tidligere leder for kultur- og likestillingsorganisasjonen Balansekunst, og har erfaring fra norsk og internasjonal miljøbevegelse. Holden er utdannet statsviter fra Universitetet i Oslo.

Foto: Jane Lool.

 

Kultur - byattraktivitetens nøkkel?

De mest attraktive byene og stedene i Norge har nesten uten unntak satset stort på kultur og møteplasser. Hva har de beste gjort - og hva kan vi lære av dem?

Alexandria Algard er arkitekt, driver arkitektkontor i Stavanger - og holder foredrag om byutvikling, livskvalitet og attraktive byer og steder. Hun er tidligere president for Norske arkitekters landsforbund (NAL), hvor hun tiltrådte som tidenes yngste, kun 33 år gammel. Hun har bodd i New York, Rotterdam og Basel hvor hun arbeidet hos noen av verdens ledende arkitektkontor; OMA og Herzog & deMeuron. Ved siden av arkitekturpraksisen har hun vært gjestekommentator, debattleder og konferansier, og hun er en energisk foredragsholder og aktiv samfunnsdebattant.
Fra 2019 - 2023 var hun juryleder for Attraktiv by: Statens pris for bærekraftig by- og stedsutvikling, på oppdrag fra Kommunal- og moderniseringsdepartementet. I 2021 ledet hun det regjeringsnedsatte utvalget 'Innspillsforum for arkitektur, bokvalitet og nabolag' som ga konkrete råd til hvordan vi kan heve kvaliteten i de bygde omgivelsene i Norge.

Foto: Mari Hult.

 

Arrangørforumet er åpent for deg som jobber med arrangement og alle typer kultur – og idrettsaktører, både frivillige, ideelle og kommersielle.

 

Sist oppdatert: 14.11.2023