account_circle Min side
HjemReiselivBobilparkering i Sandnes

Bobilparkering Havneparken

Velkommen til Havneparken bobilparkering sentralt i Sandnes sentrum!

NB: Bobilparkeringen er midlertidig lokalisert nær et utbyggingsområde i Havneparken. På grunn av bygging av bussvei like ved kan besøkende oppleve noe trafikk og støy.

Antall plasser: 8
Pris:
kroner 280 per døgn (inkludert strøm, renovasjon og vann. På vinteren er vannet stengt).
Betaling: Betalingsautomat eller EasyPark. Ved bruk av Easy Park kommer et gebyr på 30 kroner i tillegg til døgnpris. 
Utsjekk: Innen klokken 12.00.
Tømming av toalett: Circle K, Lura.

Regler og praktisk informasjon
  • Det er ikke mulig å forhåndsbestille plass.
  • Bobilparkeringsplassen er ment å være en korttidsparkeringsplass (1-3 dager). Det er derfor ikke tillatt med annen form for camping (vogn eller camplet) eller bobiltelt.
  • Bålbrenning og bruk av engangsgriller er ikke tillatt.
  • Det oppfordres til å bruke røykvarsler, gassvarsel og CO-varsler i bobilen.
  • Ta hensyn til naboene. Det skal være ro på området fra klokken 23.00.
  • Det er to brannslokkingsapparater på området.
  • Sandnes kommune er ikke ansvarlig for ulemper eller skader som påføres bobil eller bobilgjester som følge av parkering og bruk av området. Parkeringsplassen driftes av Sandnes Parkering.
Et område med mange muligheter!

Parkeringsplassen ligger langs havnepromenaden i Sandnes. Det tar kun fem minutter å spasere til sentrum, tog- og busstasjon og dagligvarebutikk. En perfekt plassering om du vil bruke Sandnes by, eller om du vil la bilen stå og ta tog eller buss til Stavanger, Egersund eller andre steder i regionen.

Dersom du har med sykkel, eller leier en bysykkel, har du tilgang til mange sykkelstier som tar deg til flotte turområder, både langs fjorden, havet og fjellet. Sandvedparken strekker seg 3,5 kilometer langs Storånå, og er et flott parkområde med lekeplasser, treningsapparater, sandvolleyballbane, turløyper, idylliske rasteplasser og Parkkaféen med sine fantastiske boller (se åpningstider på Facebook).

Kort vei til Langgata, Norges lengste handlegate, hvor du finner flere spennende nisjebutikker, koselige caféer og spisesteder. Det er i tillegg gåavstand til Vitenfabrikken, Sandnes kulturhus, kino, bibliotek, turistkontor og flere store handlesentre. Sandnes ble kåret til norges mest attraktive by i 2022, blant annet på grunn av den flotte parken midt i sentrum. Her er det aktiviteter for barn og voksne hele året og parken blir omgjort til Vinterland i november og desember.

Her er parken: Lenke til Google Maps.

Bli bedre kjent med regionen:

www.regionstavanger.com

Facebook: @sandneskommune, @regionstavanger

Sykkelutleie:

Paahjul Sykkelverksted - Sandnes Sentrum (sandnes-sentrum.no)

Bysykkelen (kolumbus.no)

Sist oppdatert: 11.06.2020