Gi dine innspill om utviklingen av Kvadrat-området!

Gi dine innspill om utviklingen av Kvadrat-området!

Kartskisse som viser det aktuelle området ved Kvadrat

Sandnes kommune skal lage en ny områdeplan for Lura sørvest ved Kvadrat. Vi ønsker å skape positive endringer på denne kanten av byen, og nå ønsker vi din hjelp. Hvis du fikk bestemme, hvordan skulle området sett ut?

Bilder med profilelementer som rosa sirkler, trekanter og firkanter.

Å planlegge et så stort område er som å legge et stort puslespill. Vi har en del av brikkene, men mangler noen for å kunne se helheten. Med din hjelp kan vi pusle frem hele bildet.

For det er du som er eksperten. Derfor er vi nysgjerrige på hvilke tanker, drømmer og ideer du har for å gjøre dette området enda bedre. Vi setter enormt stor pris på om du tar deg tid til å svare på fire spørsmål om hvilke ønsker du har for området.

Si din mening

PS! Alle som svarer er med i trekningen av 10 gavekort (husk å fylle ut navn og e-postadresse).

Dette vil vi med området

Områdeplanen skal bygge opp under områdets regionale posisjon som et viktig handelsområde og samtidig skape god bokvalitet, arbeidsplasser, varierte opplevelser og et godt nabolag på Lura sørvest.

I dette prosjektet har vi med oss Storebrand (som største grunneier), Link Arkitektur og Svangtun kulturarkitekter. Sammen ønsker vi en framtidsrettet utvikling der klima og miljøhensyn står sterkt.

Målet er å legge til rette for at Lura- og  Kvadrat-området kan bli et flott og attraktivt område både for de som allerede bor her, og for framtidige innbyggere i området og regionen.

Dette er prosessen - steg for steg

• Oppstart
  • Vi innhenter fakta
  • Du sier din mening (og her er vi nå)