Kommunal energiportal

Innhold

Kommunal energiportal

Ta en gratis og objektivenergianalyse av din bolig i dag !  Kommunen tilbyr gratis energiportal til sine boligeiere. Her vil du som boligeier kunne spare betydelige energikostnader, ved å finne og anskaffe det optimale energitiltaket til din individuelle bolig.

Alle boliger er unike. Mange oppfatter forvaltning av bolig som komplisert.  Den kommunale energiportalen er et naturlig sted å starte, enten for deg som planlegger oppussing, ønsker en lavere strømregning eller å øke komforten og samtidig bidra til et bedre miljø.

Den kommunale energiportalen gir deg videre mulighet til å simulere ulike energitiltak i boligen din, og finne det tiltaket som passer best i din bolig. Ved å simulere tiltak som installering av luft-luft varmepumpe, vedovn, solfanger, skifte vinduer, eller etterisolering av tak, vegger og gulv, vil du kunne se hvilke tiltak som gir størst besparelse i din individuelle bolig. Analysen er objektiv og gir deg muligheten til å vurdere de mest aktuelle energitiltakene på markedet.

Du vil også kunne se hvilke leverandører nærmest din boligadresse som kan levere eller installere tiltaket. Har du besluttet å energioppgradere boligen din, kan det være lurt å be om tilbud fra for eksempel de tre nærmeste tilbyderne av tiltaket som er optimalt for din bolig.

Dette kan du gjøre i ro og mak, med det samme verktøyet som proffene bruker, hjemme i din egen stue.

Les mer om energiportalen

Ønsker du en gratis objektiv energianalyse av din bolig på nett?

Gå inn på energiportalen.no

  1.  Tast inn adressen din og finn din bolig.
  2.  Legg eventuelt til ytterligere informasjon om husstanden via «Endre»-knappene og se estimatet for din individuelle bolig.
  3.  Prøv ulike tiltak som for eksempel varmepumpe, vedovn, nye vinduer eller etterisolering, og se besparelse.
  4. Kontakt lokale leverandører for pristilbud og installasjon.

 

Publisert: 02.07.2018 10:32
Sist endret: 19.03.2021 11:04