account_circle Min side
HjemTove er kommunens nye kommunikasjonssjef

Tove er kommunens nye kommunikasjonssjef

Tove Sæther Hagland har 15 års erfaring fra kommunikasjonsarbeid i kommune og stat. I februar tiltrer hun som kommunens nye kommunikasjonssjef.

Tove Sæther Hagland er utdannet samfunnsviter fra Universitet i Oslo og University College London. De siste seks årene har hun jobbet som kommunikasjonsrådgiver i Stavanger kommune, først som kommunikasjonsansvarlig for kommunesammenslåingsprosjektet Nye Stavanger, og deretter for tjenesteområdet økonomi og organisasjon. Før hun kom til Stavanger kommune jobbet hun som kommunikasjonsrådgiver i Helse Vest RHF.
- Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på jobben som kommunikasjonssjef i Sandnes kommune og få lov til å bygge videre på den gode jobben som allerede er gjort, sier Sæther Hagland.

I likhet med alle andre norske kommuner står Sandnes overfor store utfordringer i årene som kommer. En av dem er kampen om de kloke hodene og de varme hendene.
- Vi må sørge for at Sandnes kommune står frem som en attraktiv bostedskommune og en foretrukken arbeidsgiver. Her har kommunikasjon en viktig rolle gjennom å vise frem kommunen og alt den har å by på, og fortelle de gode historiene om hvordan det er å bo og jobbe i Sandnes kommune, sier Sæther Hagland.

Portrettbilde av Tove Sæther Hagland

Sist oppdatert: 03.11.2023