map Kart account_circle Min side
HjemHar du en småjobb til en ungdom i sommer?

Har du en småjobb til en ungdom i sommer?

Har du tenkt at du burde klippe hekken? Eller vaske terrassen? Eller kanskje det hadde vært deilig å slippe å bære de tunge handleposene fra butikken og hjem? Nå har du muligheten til å hyre en arbeidsvillig ungdom til småjobber.

Småjobbsentralen starter opp mandag 24. juni på Ungdomshuset L54. Erfaringsmessig kommer det mange ungdommer som ønsker å jobbe, men ikke alle får jobb.

– Ungdommene møter opp med store forventinger om å kunne få arbeidserfaring og tjene sine egne penger. Erfaringsvis blir mange skuffet og må vente lenge med å få jobbe, fordi det er for få oppdrag til dem, sier avdelingsleder kultur og fritidstilbud for barn og unge, Erik Nordgulen. 

Mange gode tilbakemeldinger

Ungdommene er mellom 14 og 17 år, og de tar småoppdrag som luking, maling, vasking, dyrepass, rydding, handling og mye mer. Minstelønn er 100 kroner i timen, som du betaler direkte til ungdommen.

Her kan du lese mer om Småjobbsentralen, og hvordan du melder inn oppdrag.

– Vi får mange positive tilbakemeldinger hvert år fra fornøyde oppdragsgivere, og ungdommene får tjent noen kroner i sommerferien. De som får oppdrag er takknemlige og stolte, og hvem ønsker ikke å bidra til at ungdommer føler det, avslutter Nordgulen.

 

Plakat Småjobbsentralen

Sist oppdatert: 19.06.2024