account_circle Min side
HjemMenn i helse - kull 2024

Menn i helse - kull 2024

Sandnes kommune søker nå etter nye helserekrutter, det vil si voksne, arbeidssøkende menn som ønsker seg en unik mulighet til å ta fagbrev som helsefagarbeider gjennom rekrutteringsprogrammet “Menn i helse”.

“Menn i helse" tilbyr et komprimert utdanningsforløp fram mot fagbrev som helsefagarbeider.

«Menn i helse» skal bidra til å rekruttere flere helsefagarbeidere til kommunesektoren – og nå er vi på leting etter nye deltagere til kull 2024. Utdanningen er komprimert og tilrettelagt for arbeidssøkende menn i alderen 25 – 55+. Deltakerne får tittelen helserekrutter og under utdanningen veksles det mellom å motta ytelse fra NAV og lønn fra kommunen.

Meld deg på informasjonsmøte om “Menn i helse”

Det blir et uforpliktende informasjonsmøte 29.01.24 kl. 12.00-14.00, hvor det gis informasjon utdanningen, økonomi og jobbmulighetene. Helserekrutter fra tidligere kull er også til stede og deler sine erfaringer og anbefalinger.

Vil du vite mer?

Se gjerne presentasjonsfilm her.

Sist oppdatert: 20.12.2023