HjemKommunens nettsider i ny drakt

Velkommen til kommunens nye nettsider, som har fått nytt utseende og ny funksjonalitet.

Arbeidet med de nye nettsidene blir ledet av kommunikasjonsavdelingen, og foregår i tett samarbeid med innholdsprodusenter fra de ulike tjenesteområdene.
- Det overordnede målet er å gi innbyggerne en bedre opplevelse når de besøker kommunens hjemmesider, sier kommunikasjonsrådgiver og prosjektleder Elisabeth Tostensen.

Hun understreker at det også er flere andre grunner til oppgraderingen:

• Servicenivå: Nettsidene skal gjenspeile innbyggernes behov. Innholdet skal være skrevet med klarspråk.
  • Navigasjon: Bedre søk og nye menyer skal gjøre det enklere for innbyggerne å finne fram - med færre klikk.
  • Kvalitetssikring av innhold: Kommunens nettsider skal ikke gi alle svaret på alt. De skal gi målgruppene den informasjonen de trenger.
  • Visuelt løft: De nye nettsidene får et moderne uttrykk som gjenspeiler kommunens grafiske profil.
  • Stabilitet: Vi oppgraderer publiseringsverkøyet til nyeste versjon.
  • Mobiltilpasning: De nye nettsidene tilpasser seg størrelsen på skjermene, og utnytter plassen på små skjermer enda bedre enn før.
  • Universell utforming: De nye nettsidene er universelt utformet.

Etter planen blir de nye nettsidene lansert i en første versjon i uke 3. Arbeidet med å på plass og kvalitetssikre innholdet (og å justere for tilbakemeldinger fra publikum) fortsetter i 2023.

Du kan fortelle hva du mener om de nye nettsidene etter at de er lansert. Da vil det dukke opp et eget vindu med en liten brukerundersøkelse til alle som besøker nettstedet.

Takk for at du deler din mening med oss!

Sist oppdatert: 17.01.2023