Bli lærer i Sandnesskolen

Innhold

Bli lærer i Sandnesskolen

I Sandnes setter vi alltid elevene først og er opptatt av at deres stemme skal bli hørt. Nå er vi på jakt etter dyktige lærere som lytter til elevene og bidrar til å styrke laget vårt!

Hva vi ser etter? Jo, kort fortalt ønsker vi oss lærere som ser hver enkelt elev, legger til rette for at alle opplever seg inkludert og jobber målrettet for at læringsmiljøet i klassen og på skolen skal være best mulig.

I Sandnesskolen jobber vi sammen som et lag og som ny vil du raskt oppleve å bli en del av profesjonsfellesskapet på skolen.

Fullskjerm

Sandnes kommune har 10.500 elever fordelt på 20 barneskoler, åtte ungdomsskoler og tre kombinert-skoler (1-10-skole).


Dette får du som er nyutdannet

Alle nyutdannede får tilbud om veiledning de to første årene. Veiledningen skjer på hver enkelt skole av erfarne lærere med veiledningskompetanse. I tillegg blir du som nyutdannet invitert til lokale samlinger som er spesielt rettet mot deg som er ny.

På lag for livslang lærelyst!
Det er visjonen vår. Den er rammet inn av verdiene verdsettende, inkluderende og medskapende. Les mer i Kvalitetsplan for helhetlig utdanningsløp i Sandnes kommune.

Og hva betyr lærelyst? Vi har bedt elevene våre om å svare på hva det betyr for dem. Dette svarer de: 

Ordsky som viser hva elevene våre vil ha


Vi er nysgjerrige på hvem du er, på din kompetanse og hva du vil bidra med. Håper du søker på en eller flere av stillingene. Ta gjerne kontakt med oss hvis du lurer på noe!

Vi publiserer ledige stillinger fortløpende på Webcruiter.

Publisert: 24.01.2022 13:09
Sist endret: 22.02.2022 09:55