LittSandnes

Innhold

LittSandnes

Litt.Sandnes 2017 arrangeres 4.-8. november. Årets tema er identitet.

Program:

 

Kl. 11-15 Trykk her for billett:        Myldrelørdag – «Hvem er du i fantasiens verden?» (på Sandnes bibliotek)

Fortellerstund med Tomas Kinck Wold, kreative verksted, fotoboks med mer. Kom gjerne utkledd som din favoritt fra bok, film eller dataspill!

Kl. 12              Lille Rosin fiser til månen (på Notabene Vågen)

Presentasjon av barneboken Lille Rosin fiser til månen ved forfatter Jimmy Berg Nilsen. I samarbeid med Commentum forlag.

Kl. 12-16    Trykk her for billett:     Familiesøndag (på Sandnes bibliotek)

Søndagsåpent bibliotek med fortellerstund kl. 13 og 14 med Liv Brita Brodal.

Kl. 12-17         Aktivitetsdag (på Vitenfabrikken)

Fokus på hjernen, hvor Brain Architecture Game er en del av programmet. Forestillingen Hjerne det med magiker Kristine Hjulstad spilles kl. 14. I samarbeid med Vitenfabrikken.

Kl. 16       Trykk her for billett:       Forfattermøte: Victoria Hislop (på Sandnes bibliotek)

Victoria Hislop er aktuell med romanen Postkort fra Hellas. Møt forfatteren i litterær samtale med Sebastian Jazdzewski. Samtalen foregår på engelsk. Varighet ca. 60 min.

Kl. 10         Trykk her for billett:      Forfattermøte: Stian Hole (på Høle bibliotek)

Et spennende forfattermøte om identitet og illustrasjoner med opplesning fra boken Morkels alfabet. Passer for barn på mellomtrinnet. Varighet ca. 45 min.

Kl. 10     Trykk her for billett:         Identitet og teknologi (på Sandnes bibliotek)

Atle Skorstad setter fokus på hvordan teknologi og sosiale medier former og influerer livet til ungdom. Varighet ca. 60 min. I samarbeid med BådeOg.

Kl. 12   Trykk her for billett:   Forfattermøte: Stian Hole (på Sandnes bibliotek)

Et spennende forfattermøte om identitet og illustrasjoner med opplesning fra boken Morkels alfabet. Passer for barn på mellomtrinnet. Varighet ca. 45 min. 

Kl. 18 Trykk her for billett:  Lokalt forfatterskap: Morten Bjerga og Henrik Nor-Hansen

Morten Bjerga er aktuell med utgivelsen Lars O. Bru og havet med handling fra Ryfylke. Henrik Nor-Hansen ble nominert til Nordisk Råds litteraturpris for romanen Termin hvor handlingen er lagt til Hommersåk. Sebastian Jazdzewski samtaler med forfatterne. Varighet ca. 60 min.

Kl. 19.30   Trykk her for billett:      Forfattermøte: Tove Nilsen

Tove Nilsen er aktuell med romanen Himmelske tilstander. Møt den folkekjære forfatteren til en litterær samtale på Sandnes bibliotek. Varighet ca. 60 min.

Kl. 19              Riska fra fortid til nåtid (i Riska gamle kirke)

Riska historielag presenterer boken Riska fra fortid til nåtid i Riska gamle kirke. Redaktør Enok Lauvås kåserer. Boksalg. I samarbeid med Riska historielag.

Kl. 20.00      Trykk her for billett:   Identitet og teknologi (på BådeOg)

Vi lever i en tid og et samfunn der det satses stort på høyteknologi og kunstig intelligens. Atle Skorstad setter fokus på dette i sitt foredrag. Varighet ca. 60 min. I samarbeid med BådeOg.

Kl. 10.00     Trykk her for billett:    Forfattermøte: Stian Hole (på Sandnes bibliotek)

Et spennende forfattermøte om identitet og illustrasjoner med opplesning fra boken Morkels alfabet. Passer for barn på mellomtrinnet. Varighet ca. 45 min.

Kl. 12.00  Trykk her for billett:       Forfattermøte: Stian Hole (på Riska bibliotek)

Et spennende forfattermøte om identitet og illustrasjoner med opplesning fra boken Morkels alfabet. Passer for barn på mellomtrinnet. Varighet ca. 45 min.

Kl. 18      Trykk her for billett:        Teaterforestilling: Min Fortelling – Min Stemme

Sju kvinner fra ulike deler av verden som alle har kommet hit av forskjellige grunner forteller om betydningsfulle opplevelser og viktige vendepunkt på livsveien. Varighet ca. 75 min.

Kl. 20.00    Trykk her for billett:     Debatt: Integrering, identitet og inkludering

Brennaktuell og viktig debatt om identitet, hverdagsintegrering, inkludering, opprør, etnisitet, krig og idealer med sterke navn i panelet: Sylo Taraku, Æsæl Manouchehri, Linda Hagen og Sven Egil Omdal.

ONSDAG 8/11

Kl. 18      Trykk her for billett:        Kvinner i rockeband med Janne Stigen Drangsholt (på Sandnes Brygge)

Foredraget vil se nærmere på legendariske rockebiografier skrevet av kvinner. Kort sagt – hva vil det egentlig si å være jente i et band? Varighet ca. 60 min.

Kl. 19.30    Trykk her for billett:     Pils & Poesi (på Sandnes Brygge)

Vi avslutter årets Litt.Sandnes med poesikveld. Det blir god stemning, pils og poesi med Pedro Carmona-Alvarez og Bent Eia. Varighet ca. 60 min. I samarbeid med Commentum forlag.

Kl. 19:00         Når barndommen slår tilbake (på Vitenfabrikken)

Foredrag med psykolog Dag Øystein Nordanger i anledning Schizofrenidagene 2017. 2 x 45 min. med innlagt pause. Billett kr. 100. I samarbeid med Schizofrenidagene og Vitenfabrikken.

Bilettpriser

Arrangementene er gratis hvor det ikke står pris i programmet, men det er begrenset antall plasser.

Publisert: 10.10.2017 11:42
Sist endret: 10.10.2017 12:15