Elektronisk medisineringsstøtte

Innhold

Elektronisk medisineringsstøtte

Hva er elektronisk medisineringsstøtte

Sandnes kommune tilbyr nå elektronisk medisineringsstøtte til deg som har hjelp fra hjemmesykepleien i dag til håndtering av medisiner.

Elektronisk medisindispensere gir et varsel slik at du ikke trenger bekymre deg for om medisiner blir glemt eller tatt feil.

I Sandnes kommune kan vi tilby ulike typer dispensere, avhengig av ditt behov. En medisindispenser som har ferdigpakkede medisiner slik som multidose, og en som kan erstatte dagens dosetter.

 Brosjyre om elektronisk medisineringsstøtte.pdf

Hvem kan dette være aktuelt for?

Dersom du bor i Sandnes kommune og har et hjelpebehov på grunn av sykdom og/ eller funksjonsnedsettelse som gjør at du har utfordring med å håndtere dine medisiner, kan en dispenser være en støtte i hverdagen.

Du må ha tilstrekkelig kognitiv og fysisk funksjonsevne for å betjene dispenseren som tiltenkt. Du må samtykke til bruk.

Dette er en tjeneste som du sammen med hjemmesykepleien kan vurdere om er rett for deg. Les mer om tjenesten hjemmesykepleie her.

Pris

Tjenesten er gratis.

Kontaktinformasjon

Postadresse:
Sandnes kommune
Samordningsenheten
Postboks 583
4302 Sandnes

Epost: samordningsenheten@sandnes.kommune.no. Ikke send sensitiv informasjon per epost. Bruk eventuelt funksjonen "send sikker melding": Her kan du sende en melding og dokumenter digitalt til Sandnes kommune i en sikker kanal. Tjenesten krever sikker pålogging ved bruk av IdPorten for å verifisere deg som avsender.

Telefon 948 18 535, alle hverdager kl 08.00-15.30

Publisert: 02.01.2017 14:10
Sist endret: 13.02.2020 11:17