Nytt fra mestringsenheten

Innhold

Nytt fra mestringsenheten

Samskaping av sosiale tjenester i Sandnes

Publisert 07.05.2021 av Elisabeth Høyland

NAV Sandnes og mestringsenheten har i samarbeid startet opp et nytt prosjekt der vi skal videreutvikle de sosiale tjenestene. I dag ble det holdt arbeidsmøte for å få aktuelle innspill og ideer fra innbyggere, bruker- og pårørendeorganisasjoner og ansatte. 

Les artikkelen

 

Evaluering av lagledelse

Publisert 06.05.2021 av Elisabeth Høyland

Mestringsenheten har utviklet en innovativ ledelsesmodell, som vi kaller lagledelse. Vi startet opp med den i august 2020, og nå er vi igang med evaluering, for å se om modellen fører til økt kvalitet, medvirkning for ansatte og fagutvikling.

Les artikkelen

 

Båltur i Hanamyrveien omsorgsboliger

Publisert 03.05.2021 av Karina Grimsli

Hanamyrveien omsorgsboliger har siden 2011 hatt fysisk aktivitet som satsning, og båltur er et fast innslag. Bålturer gir aktivitet, samhold og tilhørighet! 

Les artikkelen

 

IPS ung kommer til Sandnes

Publisert 25.03.2021 av Elisabeth Høyland

NAV Sandnes og mestringsenheten starter opp samarbeid om IPS ung. Modellen handler om å gi rus og psykisk helsehjelp samtidig som en jobbspesialist hjelper innbyggeren å finne den rette jobben eller skolen. IPS ung er kunnskapsbasert og viser god effekt i studier. 

Les artikkelen

 

 

Pengespill kan gjøre livet vanskelig

Publisert 03.03.2021 av Elisabeth Høyland

 

Flere aktuelle saker i media, trekker frem hvordan pengespill kan gjøre livet vanskelig. Når du mister kontrollen og får utfordringer med familie og venner, økonomi eller jobben på grunn av spillingen anbefaler vi at du starter med et kurs for å mestre utfordringer knyttet til spill. 

Kursene består av undervisning, praktiske oppgaver og hjemmeoppgaver og er basert på kognitiv terapi. Kognitiv terapi kan hjelpe oss med å forstå hvorfor vi gjør som vi gjør, og hvorfor vi så lett setter oss fast i ulike mønstre. Vi er ofte ikke klare over hvor stor sammenheng det er mellom hvordan vi tenker, hva vi gjør og hvordan vi føler, og hvordan dette igjen kan skape utfordringer for oss!

Påmelding om infomasjon om kurs

Les artikkelen

Publisert: 16.02.2021 17:27
Sist endret: 07.05.2021 16:04