Tv aksjonen 2017 - vil du være bøssebærer i Sandnes kommune?

Fant du det du lette etter?

Hva forsøkte du å finne?

Tv aksjonen 2017 - vil du være bøssebærer i Sandnes kommune?

Søndag 22. oktober kl. 16-18 skal det samles inn penger til årets TV-aksjon som i år går til UNICEFs arbeid for å gi utdanning til barn rammet av krig og konflikt. Årets TV-aksjon skal gi skolegang og håp til barn i Colombia, Mali, Syria, Pakistan og Sør-Sudan.

Hvert barn en mulighet

Bli bøssebærer

Målet er at alle husstander skal få besøk 22. oktober. Vi håper derfor mange griper denne sjansen og gjør en innsats. Hvis du ønsker å være bøssebærer og er under 18 år, må du gå i følge med en som er voksen. Ønsker du å gå sammen med en venn, holder det at en av dere registrerer seg som bøssebærer.

Meld dere på ved å trykke her blimed.no

Tidligere års bøssebærere

Og ikke minst ønsker vi også gamle bøssebærere hjertelig tilbake i år også. Mange av dere har stilt opp år etter år, noe vi er svært takknemlig for. Nå håper vi at flere av dere har lyst til å gå en innsamlingstur igjen.

Tidligere års bøssebærere vil få sms med spørsmål om de vil være med i år også. Vi håper flest mulig svarer på sms til nummeret som er oppgitt og sier at de vil gå i år også.

TV-aksjonen skal gi barn utdanning

Når barn i krig og konflikt ikke får utdanning, står et helt lands framtid på spill. Man regner med at så mange som ett av fem barn i krigs- og konfliktområder i dag står uten skolegang. UNICEF jobber hardt og målrettet for at barn ikke skal få ødelagt framtiden på grunn av voksnes kriger og konflikter.

Tv aksjonens utdanningstilbud for skoler og barnehager

Trykk her for å se tv aksjonens undervisningstilbud for skoler og barnehager

Hva er tv aksjonen?

NRKs TV-aksjon ble gjennomført første gang i 1974. TV-aksjonen i NRKs regi regnes som verdens største dugnad og har utviklet seg til et nasjonalt løft for en god sak.

TV-aksjonen er en nasjonal informasjons- og holdningskampanje, i tillegg til å være en innsamlingsaksjon. Gjennom redaksjonell medieomtale, undervisningstilbud til alle landets skoler og foredrag for næringslivet, lag og foreninger øker TV-aksjonen nordmenns kunnskap om viktige tema. Kunnskap og forståelse er vanskeligere å måle i penger, men et sterkere engasjement i befolkningen fører på generell basis til mer støtte til humanitære formål.
'
TV-aksjonen NRK er verdens største innsamlingsaksjon målt i antall frivillige og innsamlede kroner fordelt på befolkning. 7000 frivillige over hele landet organiserer innsamlingen gjennom 500 kommune- og bydelskomiteer. 100 000 bøssebærere banker på 2,3 millioner dører. TV-aksjonen har vært arrangert hvert år siden 1974 og har gitt livsviktig hjelp til millioner av mennesker.  Siden starten i 1974 er mer enn sju milliarder kroner blitt samlet inn.
Hva er tv aksjonen- film
Publisert: 09.10.2017 11:40
Sist endret: 09.10.2017 11:40