Vil du bli valgmedarbeider?

Fant du det du lette etter?

Hva forsøkte du å finne?

Vil du bli valgmedarbeider?

I forbindelse med Stortingsvalget 2017 søker Sandnes kommune etter engasjerte personer som kan jobbe som valgmedarbeidere på valgdagen, mandag 11. september.

Valgmedarbeiderne må være over 18 år, beherske norsk skriftlig og muntlig, være nøyaktige, være vant til å bruke PC og kunne jobbe lang dag. Valglokalene har åpent kl. 9-21.

Arbeidsoppgavene vil være stemmemottak, avkryssing i manntall, veiledning av velgere, opptelling av stemmer etter stengetid og andre praktiske oppgaver i og utenfor valglokalet under ledelse av stemmestyrets leder.

Valgmedarbeidere kan ikke stå på valgliste til Stortings- og sametingsvalget 2017.

Arbeidet godtgjøres med kr. 3000,-.

Vi gir grundig opplæring i valgadministrativt datasystem og regelverk om valget. Opplæringen er obligatorisk.

Søknad sendes elektronisk, søk her

Søknadsfrist: 31. mai 2017.

Publisert: 23.05.2017 13:30
Sist endret: 23.05.2017 13:30