Vi vil høre din mening om kommuneplanen

Vi vil høre din mening om kommuneplanen

Har du fått med deg at Sandnes er kåret til Norges mest attraktive by? Nå ønsker vi å høre din mening om hvordan vi kan kan fortsette arbeidet med å utvikle byen.

I juryens begrunnelser blir blant annet «langsiktige, gode planer og målrettet satsning» og «involvering av barn og unge» trukket frem som momenter for at prisen havnet nettopp hos oss i Sandnes.

Langsiktige, gode planer og målrettet satsning er viktig for å vite hvor vi vil og hvordan vi skal komme dit. Involvering er nødvendig for å sikre at vi får kjennskap til hva som er viktig for deg.

Kommuneplanen er en slik langsiktig plan som peker ut noen målrettede satsningsområder. Akkurat nå er forslag til ny kommuneplanen ute på høring. Vi vil gjerne høre din mening om kommuneplanforslaget. Hva er viktig for deg?

Les kommuneplanforslaget og si din mening på www.sandnes.kommune.no/nykommuneplan

Møt oss som arbeider med kommuneplanen
Er du usikker på hva du kan mene noe om? Eller skulle du helst ha snakket med «kommunen og de» om noe i kommuneplanen?

Kom innom oss på rådhuset i sentrum. Onsdag 22. juni og tirsdag 28. juni fra kl. 14.00-18.00 svarer vi deg på spørsmålene du måtte ha. Du trenger ikke å avtale tid på forhånd.

Publisert: 21.06.2022 10:35
Sist endret: 23.06.2022 10:56