Velkommen til nye nettsider!

Fant du det du lette etter?

Hva forsøkte du å finne?

Velkommen til nye nettsider!

På disse nettsidene har vi først og fremst fokusert på deg som innbygger, og forsøkt å gjøre det enklest mulig for deg å finne og forstå den informasjonen du er på jakt etter.

Ny struktur

Den nye strukturen har bare 6 menyknapper. Den første heter «Snarveier», og under denne finner du linker til de mest besøkte nettsidene. Hvis du ikke fant det du leter etter der, kan du klikke på en av de andre menyknappene som er strukturert etter tema. Når du klikker på ett av temaene som for eksempel «Helse og sosial» får du først opp linker til de meste besøkte nettsidene som hører til under dette temaet. Og hvis du vil se alt som er under dette temaet kan du klikke på «Vis alle snarveier».

Oversettelse

Øverst til høyre på skjermen har vi lagt til en automatisk oversettelsesfunksjon. Ved å klikke på ikonet «Language» kan du velge mellom flere forskjellige språk, og nettsidene vil automatisk bli oversatt til det språket du valgte.

Universell utforming

Vårt mål er at de nye nettsidene skal oppfylle alle krav og forskrifter til universell utforming, slik at innholdet er tilgjengelig for alle og på alle plattformer.

Veien videre

Ikke alt vil være 100 prosent perfekt i det vi åpner de nye hjemmesidene, men vi vil kontinuerlig arbeide med å forbedre nettsidene og forsøke å gjøre din brukeropplevelse best mulig på www.sandnes.kommune.no.

Publisert: 08.05.2017 08:35
Sist endret: 08.05.2017 08:35