Her foregår vaksineringen

Her foregår vaksineringen

Vaksineringen foregår i Gravarsveien 34 i Sandnes sentrum. Dette bør du vite før du kommer til timen din:

Hvordan kommer jeg meg dit?

Adressen er Gravarsveien 34 (innkjørsel fra Gravarsveien).

Følg skiltene til vaksinesenteret. Ikke kom lenge før avtalen - møt presis.

Kartutsnitt som viser parkeringsmuligheter, inngang og utgang til vaksinelokalene.

Hvor kan jeg parkere?

Du kan parkere på den store parkeringsplassen utenfor Jysk og NAV (følg skiltingen). Husk å betale parkeringsavgift før du går inn i vaksinesenteret.

Når skal jeg gå inn?

Det er viktig at du møter ved inngangen på nøyaktig tidspunkt for din avtale - ikke møt opp for tidlig.

Hvor er inngangen?

Inngangen har adresse Gravarsveien 34, og er synlig fra veien. Når du står ved inngangen til NAV fortsetter du rett rundt hjørnet. Området er skiltet slik at det skal være enkelt å finne fram.

Hvor er utgangen?

Etter vaksineringen kommer du ut i Havnegata 2 (ved Sandnes læringssenter).

Dersom du skal gå tilbake til bilen igjen: Gå ut døren, ta til venstre og fortsett rundt bygningen. Da kommer du tilbake til parkeringsplassen.

Hvor er handikap-parkeringen?

HC-parkeringen er rett utenfor inngangen til NAV, noen få meter fra inngangen til vaksinesenteret. Hvis du ønsker hjelp til å komme deg tilbake til bilen etter vaksinering, gir du bare personalet beskjed om dette. Da vil du bli fulgt tilbake.

Det er også en egen HC-hentesone rett utenfor utgangen i Havnegata 2. Denne kan brukes dersom du blir hentet av noen som kjører bil.

Går det an å slippe av personer ved inngangen?

Ja, det er en egen slipp-av-sone rett utenfor den gamle inngangen til NAV. Denne er skiltet. Det er viktig at stoppet er så kort som mulig, og at du tar hensyn til både fotgjengere og andre bilister.

Går det an å hente personer ved utgangen?

Ja, det går an å plukke opp folk utenfor Sandnes læringssenter. Området aller nærmest utgangen har en egen HC-hentesone. Merk at det ikke er mulig å komme inn i vaksinasjonslokalene fra denne siden.

Hvorfor må jeg betale for parkering?

Kommunen eier ikke de aktuelle parkeringsplassene. Derfor er det vanlige regler for parkering som gjelder.

Hvor blir innbyggere på Forsand vaksinert?

Innbyggere på Forsand blir vaksinert på legekontoret på Forsand. Legekontoret tar kontakt med den enkelte for innkalling til time.

Hvordan kan jeg komme i kontakt med vaksinesenteret?

Telefonnummeret til Sandnes kommune sitt vaksinesenter er 477 66 222 (mandag-fredag 09.00-14.00).

Publisert: 23.02.2021 10:51
Sist endret: 27.09.2021 14:44