Utdeling av kulturpris og kulturstipend

Utdeling av kulturpris og kulturstipend

Torsdag 20. juni overrakte fungerende ordfører Pål Morten Borgli Sandnes kommunes kulturpris 2019 til forfatter Janne Stigen Drangsholt. I tillegg overrakte han Sandnes kommunes kulturstipend 2019 til Fredrik Holmen Lillegraven, Magnus von Brandis og Maren Aanestad.

Janne Stigen Drangsholt ble hedret med Sandnes kommunes kulturpris 2019. Drangsholt er en anerkjent litteraturforsker og førsteamanuensis ved UiS. Hun er også en populær forfatter med en sterk lokal tilknytning, og omtaler sin hjemby Sandnes både i litteratur og i andre sammenhenger.

I tillegg ble Sandnes kommunes kulturstipend tildelt Fredrik Holmen Lillegraven, Magnus von Brandis og Maren Aanestad.

Du kan lese mer om Sandnes kommunes kulturpris her, og Sandnes kommunes kulturstipend her.

Her finner du saksdokumentene for Sandnes kommunes kulturpris 2019.

Her finner du saksdokumentene for Sandnes kommunes kulturstipend 2019.

Utdeling av kulturpris og kulturstipend torsdag 20. juni 2019

Publisert: 20.06.2019 13:23