Tv-aksjonen trenger digitale bøssebærere

Tv-aksjonen trenger digitale bøssebærere

Både privatpersoner og frivillige lag og foreninger kan delta

TV aksjonen i Sandnes trenger flere bøssebærere i år også. Vi ønsker flest mulig bøssebærere i hele kommunen. På grunn av smittevernhensyn, kan vi ikke ha en dør-til-dør-aksjon med en fysisk bøsse i år. Istedenfor vil samtlige bøsser være digitale.

Digitale bøsser kan opprettes av privatpersoner og lag og foreninger. En digital bøsse er en personlig innsamlingsside på nett som opprettes når du registrerer deg som digital bøssebærer på blimed.no.

Den digitale bøssa kan deles via sosiale medier, SMS, telefon eller ansikt til ansikt. Vi oppfordrer deg å dele den med venner, familie, naboer og andre bekjente. Det er mulig å gi til den digitale bøssa med bankkort eller Vipps.

Fra 5. oktober vil alle digitale bøssebærere få beskjed om at innsamlingen er åpen. Selve innsamlingen startet 5. oktober og pågår ut måneden. Alle pengene som samles inn på bøssa, vil bli registrert på bøssebæreren sin kommune/bydel i statistikken.

Meld deg som digital bøssebærer: Blimed.no

Mer om tv-aksjonen 2020: Plast i havet

Publisert: 08.10.2020 07:39