Tv-aksjonen: Gi bidrag på digital bøsse fram til 1.november

Tv-aksjonen: Gi bidrag på digital bøsse fram til 1.november

Du kan gi penger på digital bøsse fra 5. oktober og helt til 1. november.

Å gi på en digital bøsse er veldig enkelt. Privatpersoner og lag og foreninger rundt om i landet har nå opprettet en egen digital bøsse, og det dukker opp nye digitale bøsser hver dag. Bøssene fungerer som en innsamlingsside på nettet som du kan gå inn å betale på.

Du som giver kan gi en valgfri sum med bankkort eller Vipps. Alle bidrag er anonyme, men om du ønsker kan du velge å skrive navnet ditt på giverlista til bøssebæreren.

Det er dessverre ikke mulig å betale med kontanter på en digital bøsse. Du kan da gjøre følgende:

• Hvis du ikke har mulighet til å gi via Vipps, bankkort eller få tilsendt faktura, men ønsker å gi til en bestemt digital bøsse, så kan kanskje venner eller bekjente være behjelpelig med å betale inn på bøssa for deg.
  • Hvis du kun har kontanter og ønsker å gi til TV-aksjonen, så er det mulig å gå i banken og sette inn pengene på TV-aksjonens innsamlingskonto: 8380 08 09005. Da blir pengene registrert i din kommune, som et bidrag fra privatpersoner.
  • Fra 9. oktober er det også mulig å ringe til telefonnummer 822 08 008 og gi et bidrag til TV-aksjonen. Det trekkes da 300 kr fra telefonregningen.

Søk opp digitale bøsser
Her kan du søke opp alle digitale bøsser: spleis.no/bosser

Hvis du vil se eller gi til en bestemt bøsse som du vet navnet på, så skriver du navnet i søkefeltet

Hvis du ønsker å finne en bøsse i din kommune, kan du filtrere på fylke og kommune. Da får du raskt oversikt over alle bøssene som er registrert i kommunen.

Når du har gitt, vil du få tilsendt en kvittering for bidraget ditt. Du kan også tipse egne venner og kjente om at du har gitt på en digital bøsse og oppfordre dem til å gjøre det samme.

Publisert: 16.10.2020 12:29
Sist endret: 20.10.2020 09:18