Trine Eide Fossmark skal lede Klima, vann og miljø

Trine Eide Fossmark skal lede Klima, vann og miljø

Trine Eide Fossmark er ansatt som virksomhetsleder Klima, vann og miljø i tjenesteområde Byutvikling og teknisk. Hun begynner i stillingen 1. oktober.

Fossmark Eide kommer fra stillingen som utbyggingssjef i Sandnes kommune. Hun er utdannet jurist og har over ti års erfaring fra det kommunaltekniske området, inkludert sju års erfaring som kommunalsjef i flere kommuner i vår region. I tillegg har hun erfaring fra utbyggersiden gjennom flere år i styret Bate boligbyggelag.

​​​​- ​Trine overtar stillingen som virksomhetsleder for Klima, vann og miljø etter Kjersti Ohr, som har fått ny jobb som kommunalteknisk sjef i Klepp kommune. Jeg vil ønske begge to lykke til i sine nye stillinger, sier direktør Leif Aarthun Ims​​​​​​​ i Byutvikling og teknisk.

Publisert: 23.09.2022 08:18
Sist endret: 23.09.2022 08:18