Ta en energianalyse av boligen din – helt gratis

Fant du det du lette etter?

Hva forsøkte du å finne?

Ta en energianalyse av boligen din – helt gratis

Kommunen tilbyr gratis energiportal til sine boligeiere. Her vil du som boligeier kunne spare betydelige energikostnader, ved å finne og anskaffe det optimale energitiltaket til din individuelle bolig.

Mange synes det er vanskelig å forvalte boligen sin. Den kommunale energiportalen hjelper deg som boligeier å få et estimat på energibruken din i løpet av et år. Det eneste du trenger å gjøre, er å gå inn på energiportalen.no og taste inn adressen din, så er du i gang på kommunens energiportal.

Den kommunale energiportalen gir deg videre mulighet til å simulere ulike energitiltak i boligen din, og finne det tiltaket som passer best i din bolig. Ved å simulere tiltak som installering av luft-luft varmepumpe, vedovn, solfanger, skifte vinduer, eller etterisolering av tak, vegger og gulv, vil du kunne se hvilke tiltak som gir størst besparelse i din individuelle bolig.

Les mer om energiportalen her.

Publisert: 02.07.2018 12:21
Sist endret: 02.07.2018 12:21