Sandnes er Norges mest attraktive by

Sandnes er Norges mest attraktive by

Vant konkurransen foran Bryne og Harstad

- Jeg er utrolig glad og stolt over at Sandnes nå kan smykke seg med den gjeve tittelen som Norges mest attraktive by, sier ordfører Stanley Wirak.

Kommunal- og distriktminister Sigbjørn Gjelsvik offentliggjorde i dag at Sandnes vant konkurransen foran Bryne og Harstad.

- Dette er en bekreftelse på at kommunen gjennom mange år har tatt gode valg i arbeidet med å utvikle en levende by, uttaler ordføreren.

Kommunedirektør Bodil Sivertsen mener langsiktigheten i byutviklingen har vært en medvirkende årsak til at Sandnes gikk til topps.

- Dette var stas! Vi har hatt gode planer, og vi har vært tålmodige. Prisen er en anerkjennelse av at vi har gjort mye riktig, og gir oss en solid vitamininnsprøytning i arbeidet med å utvikle sentrum videre, sier kommunedirektør Bodil Sivertsen.

Publisert: 20.05.2022 08:18
Sist endret: 23.06.2022 10:56