Sandnes deltar i Sykle til jobben-kampanjen

Fant du det du lette etter?

Hva forsøkte du å finne?

Sandnes deltar i Sykle til jobben-kampanjen

Torsdag 19. april starter den tradisjonsrike Sykle til jobben-aksjonen. I år er også Sandnes kommune påmeldt og dermed er det gratis for alle innbyggere å melde seg på den populære aktivitetskampanjen.
For aller første gang deltar Sandnes kommune i Sykle til jobben aksjonen og deltakelse er derfor gratis for alle som bor eller jobber i Sandnes. Meld deg på enten alene eller i lag med kolleger, venner, familie, og bli med i trekningen av flotte premier!
​Målet er at aksjonen skal bidra til at enda flere velger å sykle eller ta beina fatt som en naturlig del av sine hverdagsreiser. Det å bruke sykkel eller gå på flere av de korte reisene utgjør en stor forskjell for helsa, miljøet og ikke minst humøret.
I Sykle til jobben-aksjonen er alle stjerner: all aktivitet kan registreres i tillegg til den aktive reiseveien og alle kan være med. Du kan svømme, gå, spille fotball, gjøre yoga, hva du vil, for i kampanjen belønnes all aktivitet. Alle aktive deltakere og lag er automatisk med i trekningen av flotte premier gjennom hele aksjonsperioden.

Aksjonen starter 19. april og avsluttes 17. juni.

Mer informasjon og påmelding

Publisert: 05.04.2018 10:44