Ny organisasjonsdirektør

Ny organisasjonsdirektør

Kristin Bø Haugeland er ansatt som ny organisasjonsdirektør i Sandnes kommune. Hun er i dag personal- og organisasjonssjef i Randaberg kommune

Haugeland har frå før lang ledererfaring både fra  Rogaland fylkeskommune og Eigersund kommune. Hun har utdannelse innenfor økonomi/informatikk/entreprenørskap fra Høgskolen i Rogaland.

-Vi er veldig glade for å få Kristin Bø Haugeland som ny organisasjonsdirektør. Hennes bakgrunn og lange erfaring fra offentlig sektor har vært viktig i utvelgelsen blant mange godt kvalifiserte søkere, sier rådmann Bodil Sivertsen.

Organisasjonsdirektøren får en sentral rolle i rådmannens ledergruppe og får ansvar for fagområdene HR, HMS, servicekontor, IT-drift, dokumentsenteret, fagstab, kommunikasjon, innovasjon, digitalisering og politisk sekretariat.

Kristin Bø Haugeland begynner hos oss i juni.

Publisert: 14.02.2020 13:28
Sist endret: 14.02.2020 15:46