NM-veka åpner i Sandnes onsdag 15. august

Fant du det du lette etter?

Hva forsøkte du å finne?

NM-veka åpner i Sandnes onsdag 15. august

Et helt nytt og annerledes idrettsarrangement
Onsdag 15 august kl. 17.00 er det offisiell åpning med idrettspresident og ordfører utenfor kulturhuset i Sandnes. Det blir kulturelle innslag og muligheter for å stifte bekjentskap med ulike idrettsaktiviteter. NRK vil senere ha kveldsending med diverse program fra sitt studio utenfor kulturhuset i Sandnes.

​NM-veka er et helt nytt og annerledes idrettsarrangement i regi av NRK og idrettsforbundet. Onsdag 15. august braker NM-veka løs i Stavangerregionen. 24 idretter fra 16 særforbund skal i perioden 15.-19. august gjennomføre sine mesterskap. NRK etablerer studio ved og rundt kveldsarrangementet som starter i Vågen i Sandnes onsdagen, før arrangementet fortsetter til Randaberg, Solastranden og videre til Vågen i Stavanger.

For nærmere informasjon om program se www.nm-veka.no

Publisert: 10.08.2018 11:48
Sist endret: 10.08.2018 11:48