Kongesommer med rekordpåmelding

Kongesommer med rekordpåmelding

Fra neste uke starter Kongesommer opp. Nærmere 600 barn er påmeldt og gleder seg til kjekke aktiviteter når ferieklubbene åpner.

Ferieklubbene holder til på Lura bydelshus, Tryggheim skole, Hana skole og Hanahallen. Programmet i år er inneholder naturligvis mange utendørsaktiviteter, som Kongeparken, Skogsprett og Alsvik natursenter. Men også Vitenfabrikken som alltid lager kjekke aktiviteter for Kongesommer.

Har du ikke fått tilsendt informasjon?
Informasjon om ferieklubbene i uke 26 og 27 er sendt ut til foresatte og eventuelle andre kontaktpersoner på epost.
Dersom du har meldt på barnet ditt hos Linticket men ikke fått denne informasjonen, ber vi deg sjekke mappen for spam-/søppelpost. Dette gjelder spesielt Gmail og Hotmail. Dersom du fremdeles ikke finner tilsendt informasjon ber vi deg ta kontakt på epost: kongesommer@sandnes.kommune.no

Ungdomstilbud
Ungdomstilbudet denne sommeren er et samarbeid mellom L54, Kommunens ungdomsteam og «Hjerte for Sandnes». Aktivitetene vil foregå i L54, i «kafe nr 13» og i lokalene til «hjerte for Sandnes» i Hoveveien. Her blir det muligheter til å delta på en rekke kjekke aktiviteter, noen med påmelding og noen mer ad-hoc etter vær og vind.

Publisert: 19.06.2020 10:52
Sist endret: 10.07.2020 12:20