Nå starter årets sykle-til-jobben-aksjon

Nå starter årets sykle-til-jobben-aksjon

Sykle til jobben er en årlig aktivitetskampanje med mål om å få flest mulig i aktivitet. Kampanjen varer fra 19. mai til 30. juni.

Dette er en lavterskel, sosial, miljøvennlig, unik og morsom konkurranse. Under kampanjen registrerer deltakerne all fysisk aktivitet. Det vil si at det ikke bare er sykling som teller. Du kan registrere aktiviteten både til/fra jobb, men også fysisk aktivitet på fritiden.

Du kan delta individuelt eller sammen med venner og kolleger. Lag kan bestå av med maksimalt fem personer. Alle som melder seg på og registrer aktivitet er med i trekningen av flotte premier! HjemJobbHjem-bedrifter kan også be om egne premier fra sin mobilitetsrådgiver til intern konkurranse.

Alle som bor eller jobber i Sandnes kommune, Randaberg kommune, Stavanger kommune, og Sola kommune kan delta gratis.

Meld deg på her.

Publisert: 18.05.2020 08:41