Kun registrering ved serveringsstedene fra i dag

Kun registrering ved serveringsstedene fra i dag

Fra torsdag 19. november kl. 15 er det kun behov for å registrere seg ved besøk av serveringsstedene i Sandnes.

Fra 9. november har gjestene måttet legitimere seg for å kunne besøke små og store serveringssteder i de fire kommunene på Nord-Jæren. Dette ble innført med den midlertidige lokale forskriften om tiltak mot korona-smitte. Nå er forskriften endret til kun til registreringsplikt.

Kommunene har nå gjort en ny vurdering av dette kravet og konkludert med at det endres til registreringsplikt i stedet.

Det er viktig at serveringsstedene fortsatt registrerer gjestene for å legge til rette for effektiv smittesporing dersom det skulle oppstå korona-smitte.

Kommunene Stavanger, Sola og Randaberg kommuner gjennomfører tilsvarende endring fra samme tidspunkt som Sandnes.

Publisert: 19.11.2020 15:20
Sist endret: 22.11.2020 16:37