Kongesommer - ferieklubb for barn og unge 2021

Kongesommer - ferieklubb for barn og unge 2021

Det nærmer seg Kongesommer. Nytt i år er ferieklubbtilbud i to nye bydeler; Riska og Ganddal.

I uke 25, 26, 31 og 32 har vi mange kjekke aktiviteter planlagt i nærmiljøet. Vi skal blant annet på Vitenfabrikken i Sandnes sentrum og stranddag og surfekurs på Boretunet.

Friplasser og tilrettelegging

Lavinntektsfamilier kan få friplasser i de kommunale ferieklubbene. I tillegg har vi tilrettelegging og annen type oppfølging for alle som har behov for det. Vi ønsker at flest mulig skal ha mulighet til å delta og vil legge til rette for dette så langt det er mulig.

Påmelding for friplasser er nå i gang. Ordinær påmelding åpner 1. mars.

Åpen hall

I tillegg til ferieklubbene, gjentar vi suksessen med åpen hall i Bogafjellhallen i uke 25 og 26. Dette er et gratis drop in-tilbud for hele familien. Her finnes mange ulike sportsaktiviteter og hobbyaktiviteter. Her er det også klatrevegg.

Småjobbsentralen i L54

Småjobbsentralen i L54 prøver å skaffe sommerjobb til så mange som mulig mellom 14 og 17 år. Det blir servert frokost hver dag med mulighet til å smøre matpakke. Vi har også mye hyggelig fellesskap mens vi venter på oppdrag, og skaper gode relasjoner og nye vennskap gjennom sommeren.

Har du jobb til ungdom?

Har du en jobb du trenger hjelp til i løpet av sommerferien? Ta kontakt! Vi tar småoppdrag som luking, maling, vasking, dyrepass, rydding, handling og mye mer.

Kongesommer sin nettside, finner du informasjon om påmelding og mer detaljert informasjon om alle de kommunale ferietilbudene. Her kommer også informasjon om sommerferietilbudene til lokale lag og foreninger.

Vi gleder oss til årets Kongesommer! Følg oss på Facebook for fortløpende oppdateringer.

Aktivitetene er støttet av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet. (BUFDIR).

/Kulturavdelingen.

Publisert: 03.02.2021 15:33