Kaller snart inn til tredje vaksinedose

Kaller snart inn til tredje vaksinedose

Fra og med uke 47 vil Sandnes kommune vaksinere prioriterte aldersgruppen med tredje vaksinedose. Ved ledig kapasitet vil enkelte innbyggere får tilbud om vaksine allerede i uke 42.

Folkehelseinstituttet anbefaler en tredje vaksinedose til sykehjemsbeboere og personer som har fylt 65 år. Denne kan tidligst tas seks måneder etter dose to.

Rekkefølgen for prioritering er den samme som ved førstegangsvaksinering. Det betyr at sykehjemsbeboere og alle over 85 år får tilbud først, deretter aldersgruppene 75-84 år og til slutt aldersgruppen 65-74 år.

Innbyggerne i prioriteringsgruppene blir varslet av kommunen med SMS når de kan bestille time. Personer på sykehjem vil bli informert av helsepersonell der de bor.

Publisert: 08.10.2021 14:27
Sist endret: 08.10.2021 14:27