Julefrokost for næringslivet

Fant du det du lette etter?

Hva forsøkte du å finne?

Julefrokost for næringslivet

Ordføreren samlet ledere fra bedriftene som i løpet av året har hatt besøkt av næringsutvalget

Bedriftsledere var denne uken samlet til julefrokost i Vitenfabrikken. Det er blitt en tradisjon at bedriftene som i løpet av året har hatt besøk av kommunens næringsutvalg, blir invitert til frokost før jul.

Ordfører Stanley Wirak fortalte gjestene at han har inntrykk av at utviklingen i Sandnes er på vei oppover igjen.

-Vi har fortsatt mange arbeidsledige, men det er et positivt at antallet går nedover, sa Wirak.

Han opplyste at det fortsatt er mange bedrifter som ønsker å satse i Sandnes, til tross for redusert oljevirksomhet.

-Kommunen ønsker å gi litt mer gass, men skal selvsagt også være klar til å trykke på bremsen dersom utviklingen stopper opp, fortalte en optimistisk ordfører.

Publisert: 15.12.2017 11:02
Sist endret: 15.12.2017 11:02