Gi innspill til ny sentrumsplan

Fant du det du lette etter?

Hva forsøkte du å finne?

Gi innspill til ny sentrumsplan

Sandnes kommune prøver ut en ny digital måte å gi innspill til byutviklingsprosjekter

I forbindelse med arbeidet med ny sentrumsplan inviterer vi til å gi innspill til planen via den digitale bymodellen Cityplanner. Kom med dine ønsker for utviklingen av Sandnes sentrum her.

Cityplanner er en digital bymodell hvor du i forbindelse med det pågående arbeidet med sentrumsplanen kan komme med dine innspill til utviklingen av Sandnes sentrum. Bymodellen viser dagens sentrum, i tillegg til vedtatte planer i 3D. Du finner også en kort tekst om pågående planprosesser i sentrum med link til sider hvor du kan finne mer utfyllende informasjon.

Målet med Cityplanner er å gjøre det enklere å gi oss din mening om sentrumsutviklingen. Innspillene blir behandlet på samme måte som brev, e-post eller lignende som sendes til kommunen, de vil være offentlig tilgjengelige og blir arkivert.

Mer om sentrumsplanen her

Fristen for å gi innspill er 1.mai.

Publisert: 21.03.2018 12:33
Sist endret: 21.03.2018 12:33