Gapahukene på Gramstad åpnet

Gapahukene på Gramstad åpnet

Reveenka, Gullhår, Veslefrikk, Huldra og Tyrihans. Dette er navnene på de nye gapahukene på Gramstad, som ble offisielt åpnet onsdag.

Gapahukene kan brukes av alle. De er bygd i grindbyggtradisjon, og materialene er hovedsaklig fra lokale trær. Den ene av gapahukene har 20 sitteplasser og stor, todelt grillplass. Den har også kroker til åtte hengekøyer, og seks plasser til rullestol. De fire andre gapahukene har plass til 7-8 personer hver. Miljødirektoratet og Rogaland fylkeskommune har bidratt med økonmiske midler til byggingen.

Området har vedbu, vedkløyver og sag til disposisjon, så her er det gode muligheter til å kose seg rundt bålet.

Hvis du har lyst til å ta med familien, laget eller klassen på gratis overnatting, kan du booke gapahukene i Aktiv kommune. Merk deg at det ikke er mulig å kjøre helt inn til området, men det er god plass til å parkere bilen på Gramstad. Her finnes det også toalettfasiliteter.

Bilde av gapahukenes brukere.

Bilde av bål i en av gapahukene på Gramstad.

Bilde av vedboden på området.

Bilde av vedkløyver og sag.

Publisert: 06.02.2020 10:31
Sist endret: 14.02.2020 13:28