Forslag til Sandnes kommunes innsatspokal 2018

Fant du det du lette etter?

Hva forsøkte du å finne?

Forslag til Sandnes kommunes innsatspokal 2018

Frivillige lag og organisasjoner, privatpersoner og andre oppfordres til å komme med forslag til kandidater til årets innsatspokal. Frist 1. november 2018.

Innsatspokalen tildeles personer og/eller organisasjoner som har gjort en stor innsats for det frivillige kulturlivet i tildelingsåret.

• Forslaget sendes i e-post til postmottak@sandnes.kommune.no, og merkes med Innsatspokalen 2018.
  • Forslaget skal være skriftlig begrunnet og inneholde en kort redegjørelse for den innsatsen kandidaten har vist i tildelingsåret. Ubegrunnede forslag blir ikke tatt med i vurderingen.
  • Kandidatens navn, adresse og telefonnr må oppgis.
  • Frist for å sende inn forslag er 1. november.

Det kan tildeles inntil fire innsatspokaler hvert år, og det er Utvalg for kultur og oppvekst foretar tildelingen, og resultatet blir offentliggjort 5. desember. Selve overrekkelsen av pokalene blir gjort under ordførerens nyttårsmottakelse i Sandnes kulturhus.

Publisert: 11.09.2018 09:40
Sist endret: 11.09.2018 09:40