Forhåndsstemmegivningen åpner mandag 12. august

Forhåndsstemmegivningen åpner mandag 12. august

Forhåndsstemmegivningen til kommunestyre- og fylkestingsvalget i Sandnes og Forsand starter mandag 12. august

Du kan forhåndsstemme på servicekontoret i Sandnes og på servicekontoret på Forsand. I tillegg er det muligheter for å stemme på helse- og omsorgsinstitusjoner, og til ambulerende stemmegivning. For åpningstider og mer informasjon om valget, se www.sandnes.kommune.no/valg.

Forhåndsstemmeperioden varer til fredag 6. september. Dersom du forhåndsstemmer i en annen kommune enn den du er manntallsført i pr. 30. juni, må du være ute i god tid for å sikre at stemmen din kommer fram til hjemkommunen din innen fristen. Fristen for å avgi stemmer til andre kommuner er i Sandnes satt til fredag 6. september kl. 15.00.

På valgdagen mandag 9. september må du stemme i den kommunen du er manntallsført i pr. 30. juni. Se ditt valgkort for informasjon om hvor du er manntallsført.

Publisert: 09.08.2019 10:18
Sist endret: 12.08.2019 12:27