Du kan nå varsle naboer i byggesaker elektronisk

Du kan nå varsle naboer i byggesaker elektronisk

Sandnes kommune innfører elektronisk varsling til naboer i byggesaker. Dette er raskere, enklere og billigere enn slik det har vært gjort frem til nå, både for søker og nabo.

Søkeren lager nabovarselet digitalt og betaler via betalingstjenesten Nets. Deretter sendes det elektroniske nabovarselet automatisk til de valgte naboenes innboks hos Altinn.

Det er slutt på dyre rekommanderte sendinger eller at du må få en underskrift av naboen som aldri er hjemme eller som du gruer deg til å ringe på hos.

Dersom noen av naboene har merknader, kan de åpne vedlegget hos Altinn, skrive inn sine kommentarer, signere digitalt og sende svaret i retur til søker via Altinn.

Les mer om den nye sløsningen her

Publisert: 18.02.2019 08:13
Sist endret: 09.08.2019 10:31