Dobler parkeringskapasiteten i Seldalsheia

Dobler parkeringskapasiteten i Seldalsheia

Tenkt deg på tur til Selvikstakken eller Bynuten helga? Nå er parkeringsplassen oppgradert, og har plass til 100 biler.

På de flotteste dagene i fjor skulle det ikke så mye til før kapasiteten på parkeringsplassen ble sprengt. Dermed valgte enkelte å parkere langs fylkesveien, som har 80-sone.

Det blir det forhåpentligvis slutt på nå. Den nye parkeringsplassen i Seldalsheia er romslig og god, og har plass til dobbelt så mange biler som tidligere. Her kan du parkere gratis neste gang du skal til Selvikstakken eller Bynuten.
- Dette var viktig å få på plass med tanke på både kapasiteten og ikke minst sikkerheten. Sandnes kommune ønsker å takke grunneier og forpakter for velviljen til å få dette til sammen, sier friluftslivrådgiver Audun Laugaland.

Sandnes kommune har følgende oppfordring til alle som har tenkt seg på tur i kommunen:

• Husk å ta med deg avfall og hundeposer hjem etter turen.
  • La gjerder og grinder få stå i fred.
  • Hold avstand til andre turgåere.

Parkeringsplassen er finansiert med midler fra tiltakspakken mottatt i forbindelse med koronasituasjonen. Nordbø Maskin har vært utførende entreprenør, og lagde parkeringsplassen i løpet av seks dager.

Bilde fra Selsdalsheia

Publisert: 29.01.2021 10:17