Det blir Kongesommer!

Innhold

Det blir Kongesommer!

Planene er justert for å tilfredsstille gjeldende smittevernreglement, og vi skal tilby trygge og gode ferieopplevelser for barn i Sandnes i år også.

Aktivitetene i ferieklubbene på Lura, Hana og Forsand går som planlagt, men det deles opp i mindre grupper enn vanlig. Åpningstidene blir redusert slik at det er samme personalgruppe som er med barna hele dagen, fra kl. 08.30 – 16.00.

Ferieklubbene har fokus på god hygiene gjennom dagen, og det planlegges ekstra renhold slik reglene nå krever. Leker og utstyr som brukes skal rengjøres etter bruk. All transport utføres av busselskap og nødvendig avstand holdes når barna er på tur. Mat serveres i porsjonspakker pakket av leverandør.

Åpen hall i Giskehallen og Bogafjellhallen må dessverre avlyses, da disse tilbudene ikke er mulig å gjennomføre slik situasjonen er nå. LAN-party på Forsand utsettes til høstferien av samme grunn.

Når det gjelder Småjobbsentralen i L54 er situasjonen her ikke avklart enda. Vi jobber med å finne en løsning for dette tilbudet.

/Kulturavdelingen.

Publisert: 15.05.2020 15:13
Sist endret: 27.05.2020 09:55