Bobilparkering i sentrum

Bobilparkering i sentrum

13 plasser er gjort klar mellom Sandvedparken og Hoveveien

Sandnes kommune tilbyr i sommer bobilparkering i Sandnes sentrum. Parkeringsplassen er etablert på BaneNORs jernbanetomt som ligger mellom Sandvedparken og Hoveveien. Det er kun 3 min. gangtur til togstasjon og 5 min. gange til buss-stasjonen og sentrum. En perfekt plassering om du vil bruke Sandnes by eller du vil la bilen stå og ta tog eller buss til Stavanger, Egersund eller andre steder i regionen. Dersom du har med sykkel, eller leier en bysykkel, har du tilgang til mange sykkelstier som tar deg til flotte turområder, både langs fjorden, havet og fjellet. Sandvedparken strekker seg 3,5 km langs Storånå, og er et flott parkområde med lekeplasser, treningsapparater, sandvolleyballbane, turløyper, idylliske rasteplasser og @Parkkaféen (åpningstider på Facebook). Det er kort vei til Langgata, Norges lengste handlegate, hvor du finner flere spennende nisjebutikker, koselige caféer og spisesteder. Det er gåavstand til Vitenfabrikken, Sandnes kulturhus, kino, bibliotek, turistkontor og flere store handlesentre. Flere matbutikker ligger i kort gåavstand fra parkeringsplassen.

Det er ikke mulig å forhåndsbestille plass. Bobilparkeringsplassen er ment å være en korttidsparkeringsplass (1-3 dager). Det er derfor ikke tillatt med annen form for camping eller bobiltelt.

Antall plasser:                  13 (plasseres på nummererte plasser med 4 meter avstand)

Pris:                                     kr 270,- pr. døgn inkl. strøm, vann og renovasjon

Betaling:                            Vipps nr 569234 eller til bankkontonummer 3201 43 18800

Utsjekk:                              Innen kl 12:00