Åpen dag om Bussveien tirsdag 30 mai

Fant du det du lette etter?

Hva forsøkte du å finne?

Åpen dag om Bussveien tirsdag 30 mai

Statens vegvesen inviterer til åpen kontordag for grunneiere og andre som blir berørt av den planlagte bussveien gjennom Sandnes

Statens vegvesen er ferdig med forprosjekt til reguleringsplan for Bussveien mellom Kvadrat og Ruten i Sandnes kommune. Forprosjektet skal til politisk behandling i kommunen i juni.

Folk kan komme med merknader og innspill når reguleringsplanen blir sendt på høring like etter årsskiftet.

Vegvesenet ønsker likevel allerede nå å orientere grunneiere og andre om innholdet i forprosjektet og inviterer til åpen kontordag 30. mai mellom klokka 10.00 og 18.00, på Thon Hotel Sandnes i Roald Amundsens gate 115.

Statens vegvesen og Sandnes kommune vil være tilstede og vise utkast og svare på spørsmål.

Forprosjektet er tilgjengelig på: www.vegvesen.no/fylkesveg/fv44kvadratruten

Publisert: 29.05.2017 08:33