Gratis HPV-vaksine til kvinner født 1991 og senere

Vi tilbyr gratis HPV vaksine. Vaksinasjonsprogrammet består av tre vaksinedoser gitt i løpet av 6 måneder. Mail eller ring oss for time.

Sted: Reisevaksiner, Julie Egesgate 6, 4 etasje 4306 Sandnes

Mailadresse: reisevaksiner@sandnes.kommune.no (send oss navn, fødselsdato og mobilnummer)

Telefon: 51335816

HPV:
Nesten alle tilfeller av livmorhalskreft skyldes et virus som heter humant papillomavirus (HPV). HPV smitter ved seksuell aktivitet og er svært vanlig. Derfor får nå kvinner født i 1991 eller senere tilbud om gratis HPV-vaksine. Tilbudet startet 1. november 2016 og varer i to år fremover.

Har du tidligere takket nei til HPV-vaksine?
Dersom  du tidligere har takket nei til HPV-vaksine i barnevaksinasjonsprogrammet og likevel ønsker vaksinen kan du benytte deg av tilbudet Det gjelder også dersom du har påbegynt HPV-vaksinasjon, men ikke fått alle tre dosene. Dersom du går på barneskole/ungdomsskolen og ønsker vaksine, tar du kontakt med helsesøster på skolen.

Mer informasjon om HPV og HPV-vaksine: www.fhi.no/hpv-vaksine

  • Har du kommentarer eller spørsmål til innholdet på denne siden? Eller kanskje du har oppdaget noe som ikke stemmer eller ikke virker? Da kan du melde ifra til oss via dette skjemaet. Kommentaren sendes til innholdsansvarlig og blir ikke publisert på kommunens nettsider.

     
  •  
  •