månedsnytt november

 

 

 

BRUKERUNDERSØKELSEN

Da er brukerundersøkelsen åpnet for dere foreldre. Det får en mail med en link og passord slik at dere kan logge dere inn å svare på undersøkelsen. Vi sendt ut mer utfyllende informasjon fredag 28.10.

Den informasjonen og alt ang brukerundersøkelsen blir sendt til den mailen dere brukte når dere søkte om barnehageplass. 

Informasjon som sendes dere direkte fra oss i administrasjonen går til den mailen dere brukte når dere søkte.

Dere kan logge dere på i opptaksportalen og endre mailadresse.

 

Vi håper dere tar dere tid til å svare på brukerundersøkelsen.

 

                                                                                  Hilsen Administrasjonen

 

 

Evaluering Oktober:

 

Vi har hatt en flott oktober måned med mange fine opplevelser. Barna har blitt mer trygge og de har funnet sin plass i barnegruppa. Det var masse deilig vær og en del utelek har preget dagene.

I slutten av oktober måned feiret vi FN dagen. På forhånd fortalte vi barna hva FN dagen er og hva det handler om. Vi har laget plakater med forskjellige land som barna i barnegruppa representerer. På hver plakat er det bilde av et flagg, bilde av mat som de spiser i det landet og bilde av klær/klesdrakt. De plakatene skal vi også bruke i et annet prosjekt framover. Det var veldig interessant og gøy på FN dagen, vi hadde masse god mat på bordet som dere har laget og barna storkoste seg.

 

 

Takk til alle sammen som kom på besøk til oss på FN dagen. Det var hyggelig å se at det var så mange som stilte opp og koste seg sammen med oss. Nå er vi allerede i november måned og

vi er i gang med nytt prosjekt. Tema for prosjektet er «Å reise til andre land» med vekt på respekt, lek, læring og menneskelig likeverd. Vi tar utgangspunkt i plakatene/landene som ble brukt på FN dagen. Vi har tenkt å lage pass til hvert enkelt barn, og reise til de forskjellige landene hvor barna kommer fra eller har tilknytning til. Hva spiser de i forskjellige landene? Hvordan ser det ut der? Hvordan er været der? (Natur, helse & bevegelse) Sammenligne det med Norge og se likheter og ulikheter. Her er planen også å jobbe litt med årstider. Barna skal gjennom lek lære å respektere hverandre og vise interesse og toleranse for hverandre. Slik vil vi som gruppe utvikle solidaritet og ta vare på hverandre. På Giraff avdeling har det begynt en ny gutt og vi gleder oss veldig til å bli bedre kjent med han :)

 

 

                                                  Viktig informasjon:

 

Planleggingsdag fredag 18.november, da er barnehagen stengt.

Alisa er sykemeldt fram til 11/11-2016, vi får vikar.

Viktig å sjekke om barna har nok skifteklær, votter, lue og sko/støvler.

Foreldresamtaler i denne uka og neste uke, si i fra hvis det ikke passer så finner vi et nytt tidspunkt :) (Tlf nr Giraff 90293079)

 

 

                                                       Bursdager:

 

Gina fyller 3 år den 8.november. Vi gratulerer så mye med dagen :)

Van Sui fyller 4 år den 27.november. Vi gratulerer så mye med dagen :)

 

 

                                       Gjerne spør hvis dere lurer på noe.

                                                  Mvh Ruza og Alisa :)